листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидирани неконсолидирани финансиски извештаи 01.01-30.09.2019 на АД Тиквеш Кавадарци


Неревидирани неконсолидирани финансиски извештаи 01.01-30.09.2019.xlsx

Објавено на: 14.11.2019 14:09:31
Документ БР.: DOC_12298-80/2019
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.