листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Стопанска банка АД Скопје ги објавува одлуките од Собранието на акционери, одржано на 04.03.2020 година:

 


item 3. Statutarna odluka za izmena na Statut.pdf
item 4. Precisten tekst na Statut.pdf
item 5. Odluka za imenuvanje na nov clen na NO - Christodoulou.pdf
item 6. Odluka za povtorno imenuvanje na clen na NO - Lizos.pdf
item 7. Odluka za povtorno imenuvanje na clen an NO - Kagioulis.pdf
item 8. Odluka za povtorno imenuvawe na nezavisen clen an NO - V.Filipovski.pdf
item 9. Odluka za povtorno imenuvanje na nezavisen clen na NO - Kjosev.pdf
Item 2. Zapisnik 46 sednica na Sobranie na akcioneri _ 19.11.2019.pdf
item 2.a. prilog kon Zapisnik od 46 Sobranie na akcioneri 19.11.2019-19-26 (3).pdf

Објавено на: 04.03.2020 16:04:32
Документ БР.: DOC_12283-6/2020
Урнек: Други одлуки од собрание