листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 точка 3 од Правилата за котација , Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните и неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните  текови и Извештај за промените во каиталот) за периодот од 01.01.-31.12.2019 година:

 


nerevidirani finansiski izvestai 01.01.-31.12.2019.xlsx

Објавено на: 13.03.2020 14:10:38
Документ БР.: DOC_26445-62/2020
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.