листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Согласно објавата на Сеи Нет од 16.03.2020 година за Јавен повик за Годишно собранието на акционери на НЛБ Банка АД Скопје, закажано за 16.04.2020 година со почеток во 13.00 часот ( во однос на начинот на одржување на седницата НЛБ Банка АД Скопје благовремено ќе информира - имајќи ги во предвид владините мерки за заштита и превенција од ширење на вирусот Covid-19), ја објавуваме содржината на предлог – одлуките од дневниот ред:


Tocka 1.pdf
Tocka 2.pdf
Tocka 3.pdf
Tocka 4.pdf
Tocka 5.pdf
Tocka 6.pdf
Tocka 7.pdf
Tocka 8.pdf
Tocka 9.pdf
Tocka 10.pdf
Tocka 11.pdf
Tocka 12.pdf
Tocka 13.pdf
Tocka 14.pdf

Објавено на: 16.03.2020 15:58:26
Документ БР.: DOC_13285-30/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери