листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:
 
  • Годишен извештај за работењето на КБ во 2019 година
  • Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2019 година
  • Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2019 година
  • Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2020 година
  • Извештај за усогласеност на работењето и управ. на Банката со Кодексот за корп. управување
  • Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2019 година 

 


Годишен извештај за работењето на КБ во 2019 година.pdf
Годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2019 година.pdf
Консолидирана годишна сметка на Комерцијална банка АД Скопје за 2019 година.pdf
Програма на мерки и активности на деловната политика и Фин. план за 2020 година.pdf
Извештај за усогласеност на работењето и управ. на Банката со Кодексот за корп. управување.pdf
Извештај од работата на Надзорниот Одбор на КБ во 2019 година.pdf

Објавено на: 03.04.2020 08:58:48
Документ БР.: DOC_10191-250/2020
Урнек: Други ценовно чувствителни информации