листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Ревидирани посебни и консолидирани финансиски извештаи на Реплек АД заклучно со 31.12.2019 година и Годишен извештај на Реплек АД за 2019 година


Replek AD Revidirani posebni finansiski izvestai 31.12.2019.pdf
Replek AD Revidirani konsolidirani finansiski izvestai 31.12.2019.pdf
Godisen izvestaj_Replek AD_2019.pdf

Објавено на: 08.04.2020 14:10:22
Документ БР.: DOC_12304-5/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи