листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Други одлуки усвоени на Собранието на акционери на ТТК Банка АД Скопје:


Одлука за усвојување на ревидираните финансиски извештаи за 2019 година.pdf
Одлука за одобрување на Годишната сметка за 2019 година.pdf
Одлука за Годишниот извештај за работењето за 2019 година.pdf
Одлука за Годишен извештај за работењето на Надзорниот Одбор во 2019 година.pdf
Одлука за измени и дополнувања на статутот на ТТК Банка АД Скопје.pdf

Објавено на: 08.04.2020 14:15:23
Документ БР.: DOC_12283-14/2020
Урнек: Други одлуки од собрание