листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Собрание на акционери


11 Предлог одлука за одобрување на годишната сметка, финансискисте извештаи и извештајот за работењето за 2019.docx
12 Мислење за предлог за распределба на остварена добивка.docx
13 Предлог одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни.docx
14 Предлог одлука за именување на ревизор за 2020.docx
15 Предлог одлука за одобрување на извештајот на Службата за внатрешна ревизија за 2019.docx

Објавено на: 08.04.2020 14:38:13
Документ БР.: DOC_13285-37/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери