листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Годишен Извештај, Ревидирани единечни финансиски извештаи и Ревидирани консолидирани финансиски извештаи Цементарница УСЈЕ АД Скопје 31.12.2019


11.1 Ревидирани единечни финансиски извештаи УСЈЕ 31.12.2019.pdf
11.2 Ревидирани консолидирани финансиски извештаи УСЈЕ 31.12.2019.pdf

Објавено на: 08.04.2020 14:38:18
Документ БР.: DOC_12304-6/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи