листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Македонијатурист АД Скопје- Други одлуки од Собрание на акционери од 15.04.2020 година


Одлука за именување Претседавач со Собрание на акционери-15.04.2020.pdf
Одлука за одобрување на Годишната сметка и Финансиските извештаи за 2019 година.pdf
Одлука за одобрување и усвојување на Годишниот извештај за работењето на Македонијатурист АД Скопје во 2019 година.pdf
Одлука за одобрување на Годишната сметка и Финсиски извештаи за 2019 годината-ревидирани.pdf
Одлука за одобрување на Извештајот за работа на Надзорниот одбор на Македонијатурист АД Скопје во 2019 година.pdf
Одлука за одобрување на Извештајот за работа на Управниот одбор на Македонијатурист АД Скопје во 2019 година.pdf
Одлука за одобрување на Годишниот извештај за работа на Внатерешната ревизија на Македонијатурист АД Скопје во 2019 година.pdf
Одлука за избор на овластен ревизор за Македонијатурист АД Скопје за деловната 2020 година.pdf

Објавено на: 15.04.2020 14:18:24
Документ БР.: DOC_12283-16/2020
Урнек: Други одлуки од собрание