листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонијатурист АД Скопје- Ревидирани финансиски извештаи по Годишна сметка за 2019 година со Мислење од овластена ревизорска куќа


Ревидирани финансиски извештаи на Македонијатурист АД Скопје за 2019 година-со Мислење на ревизорот-15.04.2020.pdf

Објавено на: 15.04.2020 14:18:30
Документ БР.: DOC_12304-10/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи