листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Материјали за редовно годишно Собрание на акционери кое ќе се одржи на 27.05.2020(среда)


1.1 Годишна сметка.pdf
1.2 Ревидиран финансиски извештај за 2019 год..pdf
1.3 Годишен извештај за работењето на друштвото за 2019г..pdf
3.Извештај од неизвршните членови 2019г..pdf
4.Годишен извештај за работата на Внатреш.ревизија 2019г..pdf
7.1 Известување за голема зделка.pdf

Објавено на: 27.04.2020 09:15:20
Документ БР.: DOC_12304-13/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи