листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

ОКТА АД - Скопје ги објавува следните Предлог - Одлуки за претстојното Годишно собрание на акционери на 02 јуни 2020 година:


(Собрание) 2.1 Предлог Одлука за одобрување на Финансиските извештаи за 2019.pdf
(Собрание) 2.2 Предлог Одлука за распоредување на добивка остварена во 2019.pdf
(Собрание) 2.3 Предлог Одлука за исплата на дивиденда и утврдување на Дивиденден календар.pdf
(Собрание) 2.4 Предлог Одлука за одобрување на работата на ОД во 2019.pdf
(Собрание) 3 Предлог Одлука за избор на членови на ОД.pdf
(Собрание) 4 Предлог Одлука за назначување ревизор во 2020.pdf
(Собрание) 5 Предлог Одлука за награда на членовите на ОД.pdf

Објавено на: 04.05.2020 09:55:49
Документ БР.: DOC_13285-66/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери