листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за Годишно собрание на акционери на ОКТА АД - Скопје на 02 јуни 2020 година:


0.1. Финансиски извештаи 31.12.2019 MK.pdf
0.2. Годишен Извештај на СИР за 2019.pdf
0.3. Одлука за усвојување на финансиските извештаи за 2019.pdf
0.4 Извештај за работата на Одборот на директори во 2019.pdf

Објавено на: 04.05.2020 09:58:15
Документ БР.: DOC_13285-67/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери