листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Ви доставуваме неревидирани консолидирани финансиски извештаи за РЖ Услуги АД Скопје за период 01.01.-31.03.2020


3 Месечни биланс на успех 2020 Консолидирани- трговски друштва .xlsx

Објавено на: 04.05.2020 14:10:16
Документ БР.: DOC_12294-17/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.