листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Акционерите на Цементарница УСЈЕ АД Скопје, на Годишното Собрание на акционери одржано на ден 08.05.2020 година, донесоа Одлука за одобрување на ревидираните: Годишна сметка, Финансиски извештаи (поединечни и консолидирани) и Извештајот за работењето на Цементарница УСЈЕ АД Скопје за 2019 година 


1. Одлука за одобрување на ревидираните Годишна сметка, финансиски извештаи и Извештај за работењето за 2019 година.pdf
11.1 Ревидирани единечни финансиски извештаи УСЈЕ 31.12.2019.pdf
11.2 Ревидирани консолидирани финансиски извештаи УСЈЕ 31.12.2019.pdf

Објавено на: 08.05.2020 15:48:48
Документ БР.: DOC_12304-19/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи