листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Акционерите на Цементарница УСЈЕ АД Скопје, на Годишното Собрание на акционери одржано на ден 08.05.2020 година, ги донесоа следните Одлуки:

- Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори во 2019

- Одлука за именување на Ревизор за 2020 година

- Одлука за одобрување на извештајот на Службата за внатрешна ревизија за 2019


2. Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори во 2019.pdf
5. Одлука за именување на Ревизор за 2020 година.pdf
6. Одлука за одобрување на извештајот на Службата за внатрешна ревизија за 2019.pdf

Објавено на: 08.05.2020 15:48:38
Документ БР.: DOC_12283-21/2020
Урнек: Други одлуки од собрание