листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание на акционери на 12.06.2020 година


Предлог одлука за усвојување на год.извештај и год.сметка за работењето на АД за 2019 год..doc
Предлог одлука за распределба на чистата добивка од 2019 год. на АД.doc
Предлог одлука за усвојување на извештај за работата на ОД и на членовите на ОД за 2019 година.doc
Предлог одлука за усвојување на ревизорски извештај за 2019 година.doc
Предлог одлука за усвојување на год.извештај на Служба за вн.ревизија за 2019 година.doc
Предлог одлука за избор на ревизорска куќа за 2020 год..doc
Предлог одлука за продажба на градeжни-деловни нефунк.објекти за акц.собрание за 2019 год..doc
Предлог одлука на ОД за измена на СТАТУТ.doc
Предлог Oдлука за продажба на сопствени акции по пат на јавна понуда за 2020 година.doc
Предлог збирна одлука за одобрување на зделки со заинтересирани страни за деловната 2020 година (1).doc
Предлог одлука за отповикување на сите членови на ОД.doc

Објавено на: 11.05.2020 14:10:06
Документ БР.: DOC_13285-73/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери