листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог - одлуки за Собрание на акционери


Извештај за работењето на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје за 2019 година.pdf
Мислење од Надзорниот одбор за Годишниот извештај за работењето на банката за 2019 година.pdf
Предлог Одлука за усвојување на годишниот извештајот.pdf
Извештај за работењето на Нaдзорениот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје во 2019 година.pdf
Предлог Одлука за одобрување на извештајот за работењето на Надзорниот одбор.pdf
Предлог Одлука за усвојување на Годишната сметка на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје за 2019 година.pdf
Предлог Одлука за распоредување на утврдената добивка за период 01.01.2019 - 31.12.2019 година.pdf
Извештај од извршена ревизија на работењето на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје за 2019 година од Друштото за ревизија МУР СТИВЕНС С.pdf
Мислење од Надзорниот одбор за извештајот на Друштвото за ревизија.pdf
Предлог Одлука за избор на Друштво за ревизија.pdf
Предлог Одлука за исплата на камата на имателите на перпетуална обврзница.pdf

Објавено на: 11.05.2020 14:47:56
Документ БР.: DOC_13285-74/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери