листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Цементарница УСЈЕ АД Скопје објавува неревидирани и неконсолидирани извештаи за периодот 01.01.2020-31.03.2020 година


1. 3 Месечно известување 2020 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 14.05.2020 14:12:17
Документ БР.: DOC_12294-63/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.