листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Неревидиран неконсолидиран  Биланс на успех за ЗК Пелагонија ад Битола -01.01-31.03.2020 


БИЛАНС НА УСПЕХ ЗА ЗК ПЕЛАГОНИЈА АД БИТОЛА 01.01.2020-31.03.2020.xls

Објавено на: 15.05.2020 14:13:24
Документ БР.: DOC_12294-89/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 31.03.