листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

АДИНГ АД Скопје објавува материјали за Собрание на акционери кое ќе се одржи на 25.06.2020 година.


Ading_Predlog odluki za Sobranie na akcioneri_25.06.2020.pdf
ADING_Godisna smetka_POEDINECNA 2019_CRM.pdf
ADING_Godisna smetka_KONSOLIDIRANA 2019_CRM.pdf
Finansiski izvestai_ADING 2019_nerevidirani,nekonsolidirani.xls
Finansiski izvestai_ADING 2019_nerevidirani, konsolidirani.xls
Revizorski_ADING POEDINECEN_2019.pdf
Reviorski_ADING KONSOLIDIRAN_2019.pdf
Ading_Godisen izvestaj za rabotenjeto_2019.pdf

Објавено на: 22.05.2020 14:14:18
Документ БР.: DOC_13285-92/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери