листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание на акционери на Дебарски Бањи Цапа А.Д. Дебар закажан за 25.06.2020.

 

ЗАБЕЛЕШКА

Поради ситуацијата со пандемијата COVID-19, ревидираниот извештај од ревизорите сеуште е во обработка. Денот кога ке биде спремен, истиот ќе биде објавен.


Предлог-Одлука за одобрување на Годишна сметка за деловната 2019 година.pdf
Предлог-Одлука За распеделба на добивка за 2019 год.pdf
Предлог-Одлука за усвојување на Изв за изв рев на конс год сметка и конс фин изв на АД.pdf
Предлог - Одлука за назначување на овластен ревизор за рев на год сметка и фин изв на Деб Бањи-Цапа АД за 2020.pdf
Предлог-Одлука за одобрување на Годишниот Извештај за работење на Друштвото за 2019 год.pdf
Предлог-Одлука за одобрување на работа на членовите на одборот на директори за 2019 год.pdf
Предлог-Одлука за определување на награда за работа на неизвршните членови на одборот за директори.pdf

Објавено на: 22.05.2020 15:21:28
Документ БР.: DOC_13285-96/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери