листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната Зделка со заинтересирана страна:

Известување за зделки со заинтересирани страни-МАКСТИЛ А.Д


Известување за зделка со заинтересирана страна-Договор за препродажба на огноотпорни материјали.docx
Известување за зделка со заинтересирана страна-Договор за технички услуги.docx
Известување за зделка со заинтересирана страна-Договор за услуги.docx
Известување за зделка со заинтересирана страна-услуги поврзани со феролегури.docx
Одлука за одобрување зделка со заинтересирана страна-Договор за препродажба на огноотпорни материјали.docx
Одлука за одобрување зделка со заинтересирана страна-Договор за технички услуги.docx
Одлука за одобрување зделка со заинтересирана страна-Договор за услуги.docx
Одлука за одобрување зделка со заинтересирана страна-Договор за услуги-набавка на феролегури.docx

Објавено на: 15.06.2020 14:43:08
Документ БР.: DOC_26453-6/2020
Урнек: Зделка со заинтересирана страна