листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог одлуки за собрание-МАКСТИЛ А.Д


Годишен Извештај за работењето-Макстил АД Скопје.pdf
Годишен извештај-Служба за внатрешна ревизија 2019.pdf
Мислење од ревизор-Бенд Консалтинг-зделка со заинтересирана страна.pdf
Одлука за свикување на Собрание.docx
Предлог одлука за избор на овластен ревизор.docx
Предлог одлука за одобрување голема зделка-Договор за преработка.docx
Предлог одлука за одобрување зделка со заинтересирана страна-Договор за препродажба на феролегури.docx
Предлог одлука за одобрување зделка со заинтересирана страна-Договор за преработка.docx
Предлог одлука за одобрување на годишен извештај на Служба за внатрешна ревизија.docx
Предлог одлука за одобрување на работата на Одборот на директори.docx
Предлог одлука за распоредување на нето добивка.docx
Предлог одлука за усвојување на годишна сметка-финансиски извештаи-годишен извештај.docx
Предлог одлука за усвојување на пречистен текст на Статут.docx
Финансиски извештаи; Мислење на овластен ревизор 2019.pdf

Објавено на: 15.06.2020 14:43:11
Документ БР.: DOC_13285-133/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери