листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Одлуки усвоени во собранието на акционери одржана на ден 25,06,2020 во 10:00 часот.


Одлука усвојување на извештај ревизорите.pdf
Назначување на овластен ревизор.pdf
Одобрување на годишна сметка.pdf
Одобрување на годишниот извештај.pdf
Одобрување на работата на одборот на директори.pdf
Определување на награда на неизвршните членови.pdf

Објавено на: 25.06.2020 14:08:33
Документ БР.: DOC_12283-68/2020
Урнек: Други одлуки од собрание