листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Македонски Телеком АД Скопје ги објавува ревидираните финансиски извештаи за 2019 година во согласност со усвоените меѓународни стандарди за финансиско известување објавени во "Службен весник на Република Северна Македонија".


2.1_MKT Finansiski izvestai 2019 local GAAP 2019 so revizorsko mislenje.pdf

Објавено на: 01.07.2020 09:32:51
Документ БР.: DOC_12304-75/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи