листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно член 40 од Правилата за котација Скопски пазар АД Скопје ги објавува неревидираните и неконсолидирани финансиски извештаи (Биланс на успех, Биланс на состојба, Извештај за паричните текови и Извештај за промените во капиталот) за периодот 01.01.-30.06.2020 година:


Неревидиран финансиски извештај за 01.01.-30.06.2020.xls

Објавено на: 17.08.2020 14:25:32
Документ БР.: DOC_26441-49/2020
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 30.06.