листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

    Ве известуваме дека со Решенија на Гувернерот на Народна банка на Република Северна Македонија од 17.9.2020 година, е издадена претходна согласност за именување на Драгица Јовановска за член и академик Владо Камбовски за независен член на Надзорниот одбор на ТТК Банка АД Скопје, а на ден 24.9.2020 година е извршен упис во надлежниот регистар што се води во Централниот регистар на Република Северна Македонија.

Објавено на: 28.09.2020 09:27:28
Документ БР.: DOC_12285-41/2020
Урнек: Измени во органи на управување