листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 

Комерцијална банка АД Скопје ги објавува неревидираните (неконсолидирани) Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештајот за паричниот тек за периодот 01.01 – 30.09.2020 година.

 


Комерцијална Банка АД Скопје - 01.01 - 30.09.2020.xls

Објавено на: 29.10.2020 15:25:51
Документ БР.: DOC_12298-54/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.