листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Стопанска банка АД Скопје ги објавува неревидираните финансиски извештаи за периодот од 01.01.-30.09.2020 година:


Nerevid.fin.izvestai_Stopanska Banka AD Skopje_01.01.- 30.09.2020.xls

Објавено на: 29.10.2020 15:03:47
Документ БР.: DOC_12298-51/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.