листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:


Македонијатурист АД Скопје-Биланс на успех пер.01.01.-30.09.2020год.

 


Македонијатурист АД Ск.-Биланс на успех-01.01-30.09.2020-един. неревид..xls

Објавено на: 02.11.2020 14:48:20
Документ БР.: DOC_12298-94/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.