листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

НЛБ Банка АД Скопје ги објавува  (неревидираните) неконсолидирани финансиски извештаи за период од 01.01-30.09.2020 година


Неревидирани финансиски извештаи - НЛБ Банка АД Скопје - 30.09.2020.xls

Објавено на: 06.11.2020 15:32:55
Документ БР.: DOC_12298-111/2020
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.