листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за датумот на одржување и Дневниот ред на Собранието на акционери

Јавен повик за Собрание на акционери 

Предлог Одлука за преобразба од АД во ДООЕЛ 

Предлог одлуки 


Precisten tekst na ИЗЈАВА ЗА ОСНОВАЊЕ .docx
Одлука за овластување на лице за поднесување пријава nacrt.doc
Одлука за преобразба на АД во ДООЕЛ 29.10.2020.doc
Одлука за усвојување на годишна сметка nacrt.docx
Одлука за усвојување на ревизорскиот извештај 2020 nacrt.docx
Предлог Одлука за измена на Статутот 06.11.2020.doc

Објавено на: 09.11.2020 14:33:37
Документ БР.: DOC_10109-141/2020
Урнек: Јавен повик за собрание