листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Извештај за работење за период Јануари - Декември 2019 год.

Финансиски извештај за годината што завршува на 31.12.2019 год.

Консолидиран финансиски извештај за годината што завршува на 31.12.2019 год.


7 FINANSISKI IZVESTAJ ZA GODINATA STO ZAVRSUVA NA 31.12.2019.pdf
8 KONSOLIDIRAN FINANSISKI IZVESTAI ZA GODINATA STO ZAVRSUVA NA 31.12.2019.pdf
5 Izvestaj za rabotenje za period januari-Dekemvri 2019 godina.pdf

Објавено на: 19.11.2020 15:34:07
Документ БР.: DOC_12304-98/2020
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи