листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Во прилог Ви доставуваме:

- Кандидатура за неизвршен член на Одбор на директори на РЖ Услуги АД Скопје

- Номинација за избор на неизвршен член на Одборот на директори на РЖ Услуги АД Скопје

- Предлог-Одлука за избор на неизвршен член на Одборот на директори на РЖ Услуги АД Скопје


18 Dostavuvanje na kandidatura za neizvrsen clen na Odbor na direktori.pdf
19 Nominacija za izbor na neizvrsen clen na Odborot na direktori.pdf
20 Predlog-Odluka za izbor na neizvrsen clen na Odborot na direktori.pdf

Објавено на: 14.12.2020 14:10:21
Документ БР.: DOC_13285-202/2020
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери