листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Ви доставуваме за објава Одлуки донесени на Собрание на акционери на РЖ Услуги АД Скопје одржано на 28.12.2020 година


Odluka za usvojuvanje na smetki i izvestai.pdf
Odluka za usvojuvanje na revizorskite izvestai.pdf
Odluka za pokrivanje na zagubata za 2019.pdf
Odluka za odobruvanje na rabotata na clenovite na OD.pdf
Odluka za otpovikuvanje na neizvrsen clen na OD.pdf
Odluka za izbor na neizvrsen clen na OD.pdf
Odluka za odreduvanje na Ovlasten revizor.pdf

Објавено на: 28.12.2020 14:27:14
Документ БР.: DOC_12283-151/2020
Урнек: Други одлуки од собрание