листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

 

Поради технички корекции во финансиските извештаи, Комерцијална банка АД Скопје повторно ги објавува неревидираните (неконсолидирани) финансиски извештаи за периодот 01.01. – 31.12.2020 година. Обрнуваме внимание дека техничките корекции се рефлектираат во Билансот на состојба и Извештајот за паричниот тек, и нема никакви промени во Билансот на успех и Извештајот за промените во капиталот и резервите.

 


Банки - 12 - месечно известување - Посебен.xls

Објавено на: 01.02.2021 14:06:37
Документ БР.: DOC_26445-5/2021
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.