листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

 

Поради технички корекции во финансиските извештаи, Комерцијална банка АД Скопје повторно ги објавува Коментарите на неревидираните финансиски извештаи (консолидирани и неконсолидирани) за периодот 01.01. – 31.12.2020 година. Обрнуваме внимание дека техничките корекции се рефлектираат во Билансот на состојба и Извештајот за паричниот тек, и нема никакви промени во Билансот на успех и Извештајот за промените во капиталот и резервите.

 


Коментар на неревидиран (неконсолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба - 2020.12.31.pdf
Коментар на неревидиран (консолидиран) Биланс на успех и Биланс на состојба - 2020.12.31.pdf

Објавено на: 01.02.2021 14:06:45
Документ БР.: DOC_10191-109/2021
Урнек: Други ценовно чувствителни информации