листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следната ценовно чувствителна информација:

 

Поради технички корекции во финансиските извештаи за периодот 01.01-31.12.2020 година, Комерцијална банка АД Скопје повторно ja објавува Програмата на мерки и активности на деловната политика и Финансискиот план за 2021 година. Обрнуваме внимание дека техничките корекции се рефлектираат во Билансот на состојба за 31.12.2020 година во колоната 3, и нема никакви промени во проекциите на Билансот на состојба и Билансот на успех за 2021 година.

 


Програма на мерки и активности на деловната политика и Финансиски план за 2021 година.pdf

Објавено на: 01.02.2021 14:07:10
Документ БР.: DOC_10191-110/2021
Урнек: Други ценовно чувствителни информации