листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Предлог Одлуки за Собрание на акционери


1.Усвојување на записник 14 мај 2020.docx
2. Разгледување и усвојување на единечни ревизорски извештаи.docx
3.Разгледување и усвојување на ревидирани консолидирани извештаи.docx
4. Одлука за усвојување на годишна сметка.docx
5. Одлука за усвојување на консолидиран ГИ и ГС-2020.docx
6 Одлука за усвојување на ГИ.docx
7. Одлука за распределба-употреба на добивката.docx
8. Предлог одлука за исплата на дивиденда со дивиденден календар.docx
9. Одлука за усвојување на извештај од резултати од контрола на неизвршните членови.docx
10. Одобрување на работата на ОД во 2020.docx
11.Предлог Одлука за избор на членови на ОД.doc
12. Разгледување на извештајот од СВР во 2020.docx
13. Назначување на ревизорско друштво.docx

Објавено на: 12.04.2021 09:06:18
Документ БР.: DOC_13285-43/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери