листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјали за Собрание на акционери


1.Записник од Собрание 14.05.2020 година.pdf
2.Ревидирани финансиски извештаи за 2020.pdf
3.Консолидирани ревидирани ФИ за 2020.pdf
4.Годишна сметка за 2020.pdf
5.1.Консолидирана годишна сметка.pdf
5.2.Консолидиран извештај на Група Европа.pdf
6.Извештај за работењето на Европа во 2020.pdf
9.Извештај од неизвршните членови на ОД.pdf
10.Извештај за работењето на ОД.pdf
12.Извештај за работењето на СВР.pdf

Објавено на: 12.04.2021 09:06:15
Документ БР.: DOC_13285-42/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери