листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните предлог - одлуки за Собранието на акционери

Материјал за Годишното Собрание на акционери на "Македонијатурист" АД Скопје на 19.05.2021 година


3.1 Годишна сметка за 2020г.pdf
3.2 Предлог Одлука за одобрување на Годишната сметка за 2020г.pdf
3.3 Ревиди финансиски извештаи за 2020г. со мислење на ревизорот.pdf
3.4 Предлог Одлука за одобр.на Годишната с-ка и фин.изв. за 2020г-ревид.pdf
3.5 Годишен извештај од работењето на Друштвото за 2020г.pdf
3.6 Предлог Одлука за одобр.на Годишен извештај од работењето за 2020г.pdf
4.1 Извештај за работата на Надзорниот одбор во 2020г.pdf
4.2 Предлог Одлука за одобр. на Извештајот за работа на Надзорниот одбор во 2020г.pdf
5.1 Извештај за работата на Управниот одбор за 2020г.pdf
5.2 Предлог Одлука за одобр. на Извештајот за работата на Управен одб....pdf
6.1 Годишен извештај за работата на внатрешна ревизија 2020г.pdf
6.2 Предлог Одлука за одобр. на Извештајот за работа на внатрешна ревизија за 2020г.pdf
7.1 Предлог-Одлука за покривање на загубата за 2020г.pdf
8.1 Кодекс за корпоративно управување.pdf
8.2 Предлог Одлука за усвојување Кодекс за корпоративно управување.pdf
9.1 Предлог Одлука за измена на Статутот.pdf

Објавено на: 16.04.2021 15:47:01
Документ БР.: DOC_13285-51/2021
Урнек: Предлог - одлуки за Собрание на акционери