листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

НЛБ Банка АД Скопје  ги објавува ревидираните финансиски извештаи по локална и меѓународна регулатива заедно со Годишниот извештај од работењето на Банката за 2020 година.


НЛБ Банка АД - Ревидиран финансики извештај МСФИ - 31.12.2020.pdf
НЛБ Банка АД - Ревидиран финансиски извештај НБРСМ заедно со Годишен 31.12.2020.pdf

Објавено на: 05.05.2021 14:10:00
Документ БР.: DOC_12304-28/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи