листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните ревидирани финансиски извештаи:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните документи

Дополнителни материјали за XXVII Годишно собрание на акционери закажано за 10.06.2021 година во 15:00 часот:

Ревидиран финансиски извештај со вклучен Годишен извештај за работењето на Друштвото во 2020 година и  Завршна сметка за 2020 година


Transkop_revizorski_izvestaj_p_2020.pdf
Zavrsna_smetka_2020.pdf

Објавено на: 10.05.2021 14:10:46
Документ БР.: DOC_12304-31/2021
Урнек: Ревидирани финансиски извештаи