листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, ги објавуваме следните Одлуки од собрание на акционери:
1.Одлука за избор на претседавач

2. Одлука за избор на бројач на гласови и записничар

3.Одлука за усвојување на Годишниот извештај за работењето на Друштвото за 2020 година;

4. Одлука за усвојување на Годишната сметка и Извештајот за постигнатите резултати по годишната сметка на Друштвото за 2020 година;

5. Одлука за усвојување на Ревизорскиот извештај за работењето на Друштвото за 2020 година;

6. Одлука за назначување на друштво за ревизија на работењето на Друштвото за 2021 година и

7. Одлука за одобрување на работата на членовите на Одборот на директори за 2020 година, од аспект на поединечните членови и колективно.

 


Transkop_drugi_odluki_sobraniе_2021.pdf

Објавено на: 11.06.2021 08:38:56
Документ БР.: DOC_12283-93/2021
Урнек: Други одлуки од собрание