листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за начинот на распределба на добивката:

Согласно Глава 6 од Правилата за котација, Ве известуваме за начинот на покривање на загубата:
 

Загубата по Годишната сметка на ПАТНИЧКИ СООБРАЌАЈ - ТРАНСКОП А.Д. Битола за 2020 година во износ од 25.401.112,00 денари ќе се покрие од идното работење.

 


Transkop_oduka_zaguba_2020.pdf

Објавено на: 11.06.2021 08:38:48
Документ БР.: DOC_12287-25/2021
Урнек: Распределба на добивка