листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, известуваме за следниве измени во органите на управување:

Ве известуваме дека Гувернерката на НБРСМ, со решениe бр.15-24154/3 од 23 септември 2021 година, издаде претходна согласност за именување на г-дин Дејан Кнезовиќ за независен член на Надзорниот одбор на Универзална Инвестициона Банка АД Скопје.

Согласноста е издадена за период од 4 (четири) години, сметано од денот на приемот на Решението.

Објавено на: 05.10.2021 09:35:50
Документ БР.: DOC_12285-41/2021
Урнек: Измени во органи на управување