листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

НЛБ Банка АД ги објавува (неревидираните) неконсолидирани Биланс на успех, Биланс на состојба и Извештај за паричен тек за период 01.01.-30.09.2021 година


Неревидирани финансиски извештаи - НЛБ Банка АД Скопје - 30.09.2021.xls

Објавено на: 28.10.2021 14:28:37
Документ БР.: DOC_12298-36/2021
Урнек: Неревидиран биланс на успех 01.01. - 30.09.