листај по издавач            листај по урнек


Согласно Глава 6 од Правилата за котација, го објавуваме следниот финансиски извештај:

12 Месечно консолидирано известување 2021 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls


12 Месечно консолидирано известување 2021 - Цементарница УСЈЕ АД - природа на трошоци.xls

Објавено на: 29.03.2022 14:05:36
Документ БР.: DOC_26445-104/2022
Урнек: Неревидирани финансиски извештаи 01.01. - 31.12.